Welkom op de Website van Nature-Klik!

 

 

Nature-Klik biedt  vogeltrips aan met persoonlijke aandacht naar ons 2de thuisland Hongarije. Door een unieke samenwerking met  natuurbeschermingsorganisatie hebben wij toegang tot prachtige gebieden waar diverse schuil locaties zijn ingericht voor het fotograferen van de vogels. Mijn eigen interesse is vooral gericht op vogelfotografie. We fotograferen met name uit schuilhutten maar er doen zich veel meer kansen voor.

Wij vinden het belangrijk dat zowel de beginnende- als gevorderde fotograaf kan deelnemen en wel zodanig dat men van elkaar kan leren, meer kennis en inzicht krijgt in het onderwerp, de natuur, en de technische kanten van digitale fotografie. Het liefst reizen we met kleine groepjes van ca. 3  personen om iedereen veel kansen te bieden, aandacht te geven en zoveel mogelijk aan iedereens wensen te kunnen voldoen. We zullen regelmatig aandacht besteden aan de nabewerking en het bespreken van de foto's.

Belangrijk kenmerk van  onze fotoreizen is dat wij uitdragen dat alle fotografen respectvol omgaan met de natuur.  Met onze reizen steunen wij de Hongaarse natuurorganisaties.

Onze testreizen in 2017 waren een succes daarom gaan we door met het organiseren van deze spectaculaire ALL inclusieve vogel/natuur fotoreizen. Henk Laverman stond met zijn vliegbeelden van de Hop direct op nr 1 & 2 bij Birdpix en lees hier over de ervaringen van Danielle en Matthijs (Deelnemers in 2017) Onze uitvalbasis is het prachtige landhuis 'AHHAZ' gelegen in het pittoreske Kisgyalán een klein dorpje gelegen tussen Kapsovar en Domóvár in het comitaat Somogy. Het Landhuis Ahhaz ligt nabij een groot meer en een wandeling in de buurt of door de tuin is al een avontuur, maar we hebben veel meer voor u in petto!

Wil uw partner mee maar relaxen aan het zwembad of sommige steden verkennen, wilt u liever met de auto naar Hongarije! Het kan allemaal vraag naar de voorwaarden. Als we het u maar naar het zin kunnen maken.

Kosten: 8 dagen All Inclusive met vlucht 1650,- // 8 dagen All Inclusive met eigen vervoer 1395,- 

klik hier voor meer reisinformatie